logo bassoDaar gaan we weer! We begonnen drie weken terug met zes wedstrijden. Toen viel de toto op één wedstrijd na niet. Dus dachten we, dan valt ie zeker wanneer we slechts vijf wedstrijden laten voorspellen. Maar ook dat bleek lastiger dan het leek. We snoepen er deze week daarom weer een wedstrijdje af. Dat betekent dat je nu met vier goed voorspelde wedstrijden kans maakt op het diner voor twee bij Basso Brasserie te Lisse.

Natuurlijk staat de kraker op de Krom tussen Katwijk en Rijnsburg erbij. Maar ook het cruciale duel van Quick Boys in Nijkerk. De zondag lijkt ook allesbehalve makkelijk te voorspellen. VVSB en SJC gaan beide op bezoek bij een directe concurrent: HBS en VELO. Bij meerdere winnaars verloten we het diner! Laat je voorspelling volgens onderstaand voorbeeld achter in de reacties, via Twitter of via onze Facebookpagina:

X – 2 – 2 – 2

Basso brasserie & zalen is een restaurant met twee zalen gevestigd te Lisse. Basso Continuo catering verzorgt luxe partycatering in een groot aantal plaatsen voor diverse gelegenheden. 

POPULAIRE BERICHTEN