De laatste toto van het seizoen wordt aangeboden door weer een nieuw restaurant. Eetcafe De Wels uit Noordwijk biedt een diner voor twee aan voor de winnaar. Die winnaar komt er deze week overigens sowieso; valt de toto niet dan zullen we het diner verloten onder alle inzendingen. Zoals je ziet, hebben we voor de wedstrijden gekozen waar nog iets op het spel staat. Of dat de boel vergemakkelijkt, zal blijken. Nogmaals de regels.

Je mag wekelijks maar een keer de toto de invullen en bij meerdere goede inzendingen verloten we het diner. Laat je voorspelling volgens onderstaand voorbeeld achter in de reacties, via Twitter of via onze Facebookpagina. Je hebt tot aanstaande zaterdag twaalf uur ’s middags. Succes!

2 – 1 – 1 – 2 – 1 – 1

Cafe_de_Wels_Noordwijk4De Wels bestaat sinds 1951 en is in Noordwijk en wijde omgeving een begrip. Je kunt er heerlijk eten, borrelen of een feestje, receptie of gewoon iets anders vieren. Biljarten en darten behoren ook tot de mogelijkheden. In het cafe is plek voor ca. 200 personen.

POPULAIRE BERICHTEN