Hoewel voor de drie regiotroeven uit de Topklasse de competitie al twee weken oud is, gaat het seizoen dit weekeinde voor de meeste clubs pas echt beginnen. Dat betekent dat ook wij weer van start gaan met een de leukste rubrieken van vorig seizoen: de VIDB Toto.  Wederom staat er een diner voor twee  op het spel. We trappen af met een oude bekende: bij een correct ingevuld totoformulier maak je kans op een etentje bij Eeterij Het Wapen van Kattuk.

De regels: je mag natuurlijk wekelijks maar een keer de toto de invullen en bij meerdere goede inzendingen verloten we het diner. Laat je voorspelling volgens onderstaand voorbeeld achter in de reacties, via Twitter of via onze Facebookpagina. Of stuur je inzending naar redactie@voetbalindebollenstreek.nl. Je hebt tot aanstaande zaterdag twaalf uur ‘s middags. Succes!

X – 2 – 2 – 2 – 2 – 2 

imagesEeterij Het Wapen van Kattuk is het ideale restaurant na een strandwandeling of een dagje winkelen. Een avondje uit met z’n tweeën of met een gezelschap onder het genot van een heerlijk diner. Het Wapen van Kattuk ligt in het centrum van Katwijk aan Zee, pal achter de boulevard.


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 17 sept.
Oefenduel
Quick Boys6-2TOGB
Za. 21 sept.
Katwijk0-0Quick Boys
FC Lisse2-4VVSB
FC Rijnvogels3-1Rijsoord
HVC'101-0Valken '68
Soccer Boys1-2Kagia
VVSB (zat.)5-1Nieuwkoop
Rijnsburgse Boys1-1Jong Volendam
ONS Sneek3-3Ter Leede
Van Nispen (zat.)3-1DoCoS
SJC (zat.)2-0Warmunda
TEC1-1Noordwijk
Zo. 22 sept.
SJC3-2Quick '20
Hillegom5-1ASC
Foreholte3-2RKDEO
Altior1-3Teylingen
VSV1-1Van Nispen (zon.)