Het is weer woensdagavond, tijd voor de populaire VIDB Toto. Afgelopen week hadden we een gelukkige winnaar die met het etentje bij De Klucht aan de haal ging, dus staan er weer zes wedstrijden op het formulier. Een diner voor twee bij Chique & Simpel is waar jullie het voor doen. 

Katwijk en Quick Boys nemen het allebei op tegen een ploeg uit een ander vissersdorp. Tweededivisonist Katwijk krijgt bezoek van Spakenburg, terwijl Quick Boys afreist naar de rode kant van de Westmaat. De mannen van Jan Zoutman staan daar tegenover IJsselmeervogels. Die laatste zag het verschil met koploper FC Lisse afgelopen weekend slinken tot drie punten. Gaat het de Vogels lukken nog dichterbij te komen?

Lange reis
SJC heeft met de uitwedstrijd tegen Silvolde weer een mooi, maar vooral lang ritje voor de boeg. De reis van ruim 175 kilometer zal, net als anders, ongetwijfeld een feestje worden. Voor de Noordwijkers zou het natuurlijk nog mooier zijn als er punten meegenomen worden. Makkelijk zal het alleen niet gaan worden. Silvolde voert namelijk de ranglijst in de Hoofdklasse aan.

Je hebt tot aanstaande zaterdag 12.00 uur om jouw voorspelling achter te laten. Gebruik daarvoor de reacties hieronder, onze Facebookpagina, Twitteraccount of Instagramaccount. Je kunt je inzending ook mailen naar toto@voetbalindebollenstreek.nl. Succes!

CS-logoChique & Simpel bevindt zich in een historisch pand in Lisse met een chique uitstraling aan de buitenkant en een moderne inrichting binnen. Bij Chique & Simpel kun je genieten van a la carte gerechten, een 3, 4, of 5 gangen surprise-menu, eventueel gecombineerd met een bijpassend wijnarrangement, waarbij er zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met uw wensen.


REACTIES OP DIT ARTIKEL

BEDRIJF VAN DE MAAND

Programma & Uitslagen

Di. 12 nov.
Districtsbeker
SJC2-4SVC '08
Oefenwedstrijd
Katwijk6-4FC Lisse
Warmunda 3-0Ter Leede 2
Do. 14 nov.
Oefenwedstrijd
Ter Leede2-2SJC
Za. 16 nov.
Noordwijk2-0HHC Hardenberg
FC Lisse4-2SteDoCo
Sporting Leiden3-3VVSB (zat.)
ASWH0-1Quick Boys
Warmunda4-7Hazerswoude Boys
Katwijk2-0De Treffers
Koninklijke HFC2-1Rijnsburgse Boys
VVSB0-2GOES
Districtsbeker
FC Rijnvogels4-1Roda '76
Brielle1-0Kagia
Zo. 17 nov.
ASC14.00Foreholte
Van Nispen (zon.)14.00Spaarnwoude