Denzel James keert definitief terug bij Noordwijk. Beide partijen hebben donderdagavond overeenstemming bereikt. De vleugelaanvaller mag van club wisselen, omdat hij nog geen minuut in officieel verband speelde voor Kozakken Boys, dat begin deze week zijn contract ontbond.

Vorig seizoen vertrok James met veel trammelant bij Noordwijk. Hij tekende bij Kozakken Boys, terwijl de Noordwijkers claimden al een mondelinge overeenkomst voor contractverlenging te hebben. Het dreigde op een rechtszaak uit te lopen, maar uiteindelijk kwamen de betrokken partijen er toch uit. Kozakken Boys betaalde een afkoopsom aan Noordwijk.

In een verklaring laat de club weten dat James na overleg tussen trainers, bestuur en technische commissie op volledig vrijwillige basis terugkeert bij de club. James is nog niet direct inzetbaar. Hij kampt met fysiek ongemak. ,,Ik heb een specialist gesproken en die heeft mij verteld dat ik eerst een paar maanden aan mijn lichaam moet werken, voordat ik bij de groep kan aansluiten”, vertelde hij dinsdag op zijn Facebook-pagina. Hij gaf met een verklaring tekst- en uitleg over de situatie.

Foto: Ron van der Linden


REACTIES OP DIT ARTIKEL

BEDRIJF VAN DE MAAND

Programma & Uitslagen

Di. 12 nov.
Districtsbeker
SJC2-4SVC '08
Oefenwedstrijd
Katwijk6-4FC Lisse
Warmunda 3-0Ter Leede 2
Do. 14 nov.
Oefenwedstrijd
Ter Leede2-2SJC
Za. 16 nov.
Noordwijk2-0HHC Hardenberg
FC Lisse4-2SteDoCo
Sporting Leiden3-3VVSB (zat.)
ASWH0-1Quick Boys
Warmunda4-7Hazerswoude Boys
Katwijk2-0De Treffers
Koninklijke HFC2-1Rijnsburgse Boys
VVSB0-2GOES
Districtsbeker
FC Rijnvogels4-1Roda '76
Brielle1-0Kagia
Zo. 17 nov.
ASC2-2Foreholte
Van Nispen (zon.)2-2Spaarnwoude