Mocht Noordwijk in de nacompetitie belanden, dan kan Robbert de Ruiter geen beroep doen op Diederick Hoogerwaard en Sander Bosma. Beide spelers zijn voorlopig uitgeschakeld. De knieblessure van Hoogerwaard is ernstiger dan gedacht, terwijl linksachter Bosma een spierscheuring heeft opgelopen.

Middenvelder Hoogerwaard raakte begin april in de wedstrijd tegen Excelsior Maassluis geblesseerd. Aanvankelijk werd als diagnose gesteld een gescheurde binnenband van zijn knie. Hoogerwaard zou daarmee zes weken zoet zijn geweest. Inmiddels is duidelijk geworden dat de klachten ernstiger zijn. Hoogerwaard heeft een bloedprop in zijn knie. Coach Robbert de Ruiter (zie foto) rekent op een revalidatie van vier maanden.

De kans is groot dat Noordwijk in de nacompetitie verder moet. De bewoners van de Duinwetering hebben zaterdag tegen Capelle aan een punt genoeg om rechtstreekse degradatie af te wenden. Als dat lukt, stroomt Noordwijk in de halve finale van de nacompetitie in. Daarin zou streekgenoot Quick Boys de tegenstander kunnen worden.


REACTIES OP DIT ARTIKEL

BEDRIJF VAN DE MAAND

Programma & Uitslagen

Za. 7 dec.
Excelsior'31 2-2FC Lisse
Ter Leede 4-3VVOG
SC Feyenoord 3-0FC Rijnvogels
SVC'083-2Kagia
Valken'68 3-1DoCoS
VVSB (zat.) 1-1Be Fair
Roodenburg 0-4Warmunda
IJsselmeervogels 4-2Noordwijk
Quick Boys 1-1Excelsior Maassluis
Rijnsburgse Boys 1-0TEC
Sparta Nijkerk 3-1VVSB
Van Nispen (zat.) 1-2Westlandia
Koninklijke HFC 1-1Katwijk
SV Hillegom 5-1Teylingen
Zo. 8 dec.
SJC0-3RKAVV
Foreholte2-1Concordia
Zwanenburg 3-1Van Nispen (zon.)