Mocht Noordwijk in de nacompetitie belanden, dan kan Robbert de Ruiter geen beroep doen op Diederick Hoogerwaard en Sander Bosma. Beide spelers zijn voorlopig uitgeschakeld. De knieblessure van Hoogerwaard is ernstiger dan gedacht, terwijl linksachter Bosma een spierscheuring heeft opgelopen.

Middenvelder Hoogerwaard raakte begin april in de wedstrijd tegen Excelsior Maassluis geblesseerd. Aanvankelijk werd als diagnose gesteld een gescheurde binnenband van zijn knie. Hoogerwaard zou daarmee zes weken zoet zijn geweest. Inmiddels is duidelijk geworden dat de klachten ernstiger zijn. Hoogerwaard heeft een bloedprop in zijn knie. Coach Robbert de Ruiter (zie foto) rekent op een revalidatie van vier maanden.

De kans is groot dat Noordwijk in de nacompetitie verder moet. De bewoners van de Duinwetering hebben zaterdag tegen Capelle aan een punt genoeg om rechtstreekse degradatie af te wenden. Als dat lukt, stroomt Noordwijk in de halve finale van de nacompetitie in. Daarin zou streekgenoot Quick Boys de tegenstander kunnen worden.

POPULAIRE BERICHTEN