Van de vijf geplande oefenwedstrijden gingen er dinsdagavond maar drie door. De uitkomsten daarvan waren overzichtelijk: een overwinning, een nederlaag en een gelijkspel.

De remise kwam op het bord bij SJC – FC Lisse. De Lissenaren leidden bij rust met 0-1 door een goal van Maxim van der Meer, maar in de tweede helft kwam de thuisploeg terug via Chris Hoogervorst: 1-1. Voor SJC was het de tweede oefenwedstrijd van het kalenderjaar, voor FC Lisse de eerste.

Dat laatste gold ook voor FC Rijnvogels. De Katwijkers verloren in Leidschendam met 3-1 van RKAVV. Het duel duurde tweemaal dertig minuten en de Rijnvogels-goal kwam van Max de Haas.

Valken ’68 won zaterdag al met 2-1 van tweedeklasser Alphia en boekte nu met dezelfde cijfers een uiterst knappe zege. Tweededivisionist Scheveningen werd op ’t Duyfrak verslagen. De Valkenburgse goals kwamen van Bas van Delft en Samet Afrikan. Bij 2-0 deed Scheveningen nog wat terug, maar verder kwam het niet.

SJC – FC Lisse 1-1 (0-1)
Goals: Hoogervorst (SJC) en Maxim van der Meer (FC Lisse)

RKAVV – FC Rijnvogels 3-1
Goal: De Haas

Valken ’68 – Scheveningen 2-1
Goals: Van Delft, Afrikan

*De oefenduels Foreholte – UVS en SV Hillegom – Noordwijk 2 gingen uiteindelijk niet door