Katwijk heeft dinsdagavond tijdens de Open Dag in eigen huis een oefenwedstrijd tegen eredivisionist RKC Waalwijk met 0-1 verloren. De bezoekers kwamen pas laat in de wedstrijd en tegen de verhouding in op voorsprong. Daar bleef het ook bij. De eredivisionist speelde overigens met een verjongd elftal. In Almere won Rijnsburgse Boys van de beloften van Almere City FC. Na een 2-0 achterstand bij rust, kwamen de Rijnsburgers na rust terug en won de ploeg van Henk Wisman uiteindelijk met 2-3.

Noordwijk overkwam dinsdagavond ongeveer het tegenovergestelde. De kampioen van de Derde Divisie ging met een 0-2 voorsprong de rust in bij ARC, maar speelde uiteindelijk gelijk. Quick Boys oefende tegen The Motivated Academy uit Rotterdam, nadat VVSB zich terugtrok voor een oefenwedstrijd, omdat het te weinig man had om aan de aftrap te verschijnen. Tegen de Rotterdammers wonnen de Katwijkers met 8-0.

In Noordwijk oefenden hoofdklasser SJC en derdedivisionist FC Lisse tegen elkaar. De thuisploeg won dankzij goals van Wesley Haasnoot en Levy van Nispen. Ter Leede verloor op bezoek bij Scheveningen met 3-2. Jeffrey Bok en Jim Gillissen maakten de Sassenheimse treffers.

Katwijk – RKC Waalwijk 0-1 (0-0)