Nieuwkomers Marouane Afaker en Brandon Robinson hebben zich van hun slechtste kant laten zien. Het tweetal arriveerde te laat op De Krom voor de wedstrijdbespreking. Trainer Jan Zoutman greep resoluut in en liet de twee aanvallers buiten de wedstrijdselectie voor het openingsduel met Scheveningen. 

,,De jongens zullen dit seizoen niet meer te laat komen”, laat technisch manager van de club Cees Bruinink in een korte reactie weten. ,,Die jongens zaten vast in het verkeer en hadden even moeten bellen. Dat hebben ze niet gedaan. Ze zijn uiteindelijk wel mee geweest naar Scheveningen, maar hebben niet meegedaan. Ze hebben niet gespeeld, dus ze zijn gestraft. Daarmee is de kous ook af.”

De ploeg van Zoutman had de twee aanvallers overigens niet nodig. De oranjehemden wonnen met 0-2 op Houtrust. Mike van den Ban opende de score vlak voor rust. Na de thee besliste Michiel van Dam de wedstrijd door te scoren uit een standaardsituatie. De Katwijkers nemen het komende week in eigen huis op tegen promovendus ASWH. Afaker en Robinson zullen er dan ‘gewoon’ bij zijn.

Foto: Peter Teunissen

Lees ook:Van den Ban: ,,Ik denk dat meerdere clubs dezelfde doelstelling hebben”


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 17 sept.
Oefenduel
Quick Boys6-2TOGB
Za. 21 sept.
Katwijk0-0Quick Boys
FC Lisse2-4VVSB
FC Rijnvogels3-1Rijsoord
HVC'101-0Valken '68
Soccer Boys1-2Kagia
VVSB (zat.)5-1Nieuwkoop
Rijnsburgse Boys1-1Jong Volendam
ONS Sneek3-3Ter Leede
Van Nispen (zat.)3-1DoCoS
SJC (zat.)2-0Warmunda
TEC1-1Noordwijk
Zo. 22 sept.
SJC3-2Quick '20
Hillegom5-1ASC
Foreholte3-2RKDEO
Altior1-3Teylingen
VSV1-1Van Nispen (zon.)