We zijn alweer aanbeland bij de laatste drie posities van ons elftal, beginnend met de rechterspits. Dat brengt ons ook in een grijs gebied, want de ploegen die met twee spitsen spelen, herbergen vaak geen echte buitenspeler. Derhalve vind je onder de keuzemogelijkheden ook rechtermiddenvelders. Hieronder nogmaals de regels. Met name Katwijk en Quick Boys zullen een afweging moeten maken; zij hebben immers reeds twee spelers afgeleverd.

  1. Je kan per week maar één keer stemmen.
  2. Van elke club mogen maximaal drie spelers in het Elftal van het Jaar worden geplaatst. Een heel elftal van één club is dus uitgesloten. Denk daardoor ook goed na voor je jouw hele achterban mobiliseert voor bijvoorbeeld de eerste drie posities, terwijl de positie van de beste speler van de club nog moet komen. Die komt dan niet meer in aanmerking.

Spek je Club is wederom onze trouwe partner in het Elftal van het Jaar. Check hier de pagina’s van VV Katwijk en VV Noordwijk. Voor elke club is Spek je Club interessant. Groot of klein. Het maakt niet uit. Overal worden er namelijk online aankopen gedaan. De pagina wordt gratis opgemaakt en de club doet een afdracht van de verdiensten. Het is dus echt baat het niet schaadt het niet.

[yop_poll id=”15″]

POPULAIRE BERICHTEN