De verdediging is bekend. We gaan door naar het middenveld, waar we zowel spelers met creativiteit vinden, spelers die de balans bewaken, alsook de zogenaamde ‘lopers’ met diepgang. Zoals jullie kunnen zien, hebben we gekozen voor een 4 – 2 – 3 – 1 opstelling. Natuurlijk is dat niet de formatie waarin elk team speelt, wat er automatisch voor zorgt dat sommige spelers op een andere positie spelen dan ze gewend zijn. We beginnen de invulling van het middenveld met de rechtshalf. Nogmaals de regels:

  1. Je kan per week maar één keer stemmen.
  2. Van elke club mogen maximaal drie spelers in het Elftal van het Jaar worden geplaatst. Een heel elftal van één club is dus uitgesloten. Denk daardoor ook goed na voor je jouw hele achterban mobiliseert voor bijvoorbeeld de eerste drie posities, terwijl de positie van de beste speler van de club nog moet komen. Die komt dan niet meer in aanmerking.

Ook de eerste positie van het middenveld wordt gesponsord door Spek je Club. Later vandaag verschijnt er een advertorial over dit nieuwe initiatief.

Ook een positie sponsoren? Neem dan contact op met de redactie

[yop_poll id=”10″]

POPULAIRE BERICHTEN