Deze week gaan we op zoek naar de beste puntspeler van de streek. Wie gaat er voor de goals zorgen? Dat wordt in ieder geval niet Joost Leonard van VV Katwijk. Hij is de dupe van de regel dat er maar maximaal drie spelers per club in het elftal mogen worden gekozen. Door de uitverkiezing van Koroglu, Susan en gisteren Jongeneelen is aan dat aantal voor Katwijk voldaan. Maar er blijft nog genoeg keuze over! Nogmaals de regels:

  1. Je kan per week maar één keer stemmen.
  2. Van elke club mogen maximaal drie spelers in het Elftal van het Jaar worden geplaatst. Een heel elftal van één club is dus uitgesloten. Denk daardoor ook goed na voor je jouw hele achterban mobiliseert voor bijvoorbeeld de eerste drie posities, terwijl de positie van de beste speler van de club nog moet komen. Die komt dan niet meer in aanmerking.

Spek je Club prijkt natuurlijk weer trots op de borst van onze spits. Als club kun je je gratis aansluiten bij dit slimme concept. Het is een nieuwe en sympathieke vorm van individuele sponsoring waarbij de leden op eenvoudige wijze iets voor de club terug kunnen doen. Vanaf de bank met de laptop op schoot. Interesse? Neem contact op met Lennart Ruigrok via [email protected].

[yop_poll id=”16″]

POPULAIRE BERICHTEN