Elke dinsdag plaatsen we een nieuwe poll voor het Elftal van het Jaar.  We zijn namelijk reuze nieuwsgierig wie jullie – het publiek – de beste spelers van de Bollenstreek vinden. Wekelijks zullen we daarom een positie in het elftal gaan invullen middels een poll van 16 spelers; elke club wordt op die manier vertegenwoordigd door één speler per positie. Er gelden twee regels:

  1. Je kan per week maar één keer stemmen.
  2. Van elke club mogen maximaal drie spelers in het Elftal van het Jaar worden geplaatst. Een heel elftal van één club is dus uitgesloten. Denk daardoor ook goed na voor je jouw hele achterban mobiliseert voor bijvoorbeeld de eerste drie posities, terwijl de positie van de beste speler van de club nog moet komen. Die komt dan niet meer in aanmerking.

De achterhoede begint langzaam vorm te krijgen. Atam Koroglu (Katwijk) en Omar Hamdi (VVSB) zijn de eerste steunpilaren van ons elftal. Deze week gaan we op zoek naar de beste rechter centrale verdediger van de streek. Kijkend naar de namen belooft dat een spannende strijd te worden. Stemmen kan tot komende zondag 12 uur.

Wederom prijkt Spek je Club op de borst van het shirt. Nieuwsgierig wat Spek je Club inhoudt? Neem eens een kijkje op hun website. Binnenkort sluiten VV Katwijk, VV Noordwijk en de Edwin van der Sar Foundation zich aan bij dit nieuwe initiatief.

Ook een positie sponsoren? Neem dan contact op met de redactie.

[yop_poll id=”7″]

POPULAIRE BERICHTEN