Het seizoen 2019/2020 kunnen we vooralsnog niet bestempelen als het seizoen van Dennis Kaars. De aanvalsleider werd vorig seizoen met een hoop bombarie binnengehaald bij Quick Boys, maar sinds zijn komst is Kaars nog niet écht losgekomen voor de goal. De Amsterdammer was vorig seizoen toch de gevierde man nadat hij met een treffer tegen VVSB de Katwijkers voor het eerst naar de Tweede Divisie schoot. De spits erkent dat de huidige voetbaljaargang nog niet loopt zoals het hoort te lopen, maar maakt zich (nog) geen zorgen. ,,Het is wel het lekkerste als die eerste er eenmaal in gaat.” 

In de Tweede Divisie staat de oud-speler van FC Den Bosch op nul goals en één assist. Die cijfers zijn teleurstellend. Zeker voor een aanvaller van het kaliber Kaars. Dat het voor het doel niet wilt vlotten, betekent niet dat de voorhoedespeler het bijltje erbij neergooit. Elke wedstrijd weer gaat hij voor de volle honderd procent en werkt hij keihard voor de ploeg. Dat laatste is het minste wat hij kan doen volgens de hoofdpersoon zelf.

,,Moet ik dan de gok nemen om in defensief opzicht minder te doen en het risico lopen dat ik in dat geval helemaal niks toevoeg?”

,,Ik was in de tijd van De Dijk écht een luie spits”, begint hij. ,,Toen ik de stap naar Den Bosch maakte, had ik mezelf voorgenomen om meer arbeid en werklust aan mijn spel toe te voegen. Ik wilde ervoor zorgen dat ik altijd mijn defensieve takenpakket nakwam. Dat heb ik eigenlijk meegenomen naar Quick Boys.”REACTIES OP DIT ARTIKEL

BEDRIJF VAN DE MAAND

Programma & Uitslagen

Di. 12 nov.
Districtsbeker
SJC2-4SVC '08
Oefenwedstrijd
Katwijk6-4FC Lisse
Warmunda 3-0Ter Leede 2
Do. 14 nov.
Oefenwedstrijd
Ter Leede2-2SJC
Za. 16 nov.
Noordwijk14.30HHC Hardenberg
FC Lisse14.30SteDoCo
Sporting Leiden14.30VVSB (zat.)
ASWH15.00Quick Boys
Warmunda15.00Hazerswoude Boys
Katwijk15.30De Treffers
Koninklijke HFC15.30Rijnsburgse Boys
VVSB18.00GOES
Districtsbeker
FC Rijnvogels14.30Roda '76
Brielle14.30Kagia
Zo. 17 nov.
ASC14.00Foreholte
Van Nispen (zon.)14.00Spaarnwoude