Quick Boys heeft zaterdag een nipte uitzege op GVVV geboekt. De Katwijkers wonnen in Veenendaal met 0-1 door een treffer van Nick Broekhuizen kort na rust. Scheveningen en Noordwijk speelden doelpuntloos gelijk.

Halverwege was het 0-0 op Panhuis. Quick Boys kreeg een mogelijkheid via Broekhuizen en zag een goal van Danny van den Meiracker worden afgekeurd. GVVV liet zich gelden via Ilias Latif, maar gescoord werd er voor rust niet.

Dat veranderde vlot in de tweede helft. Broekhuizen miste eerst nog een opgelegde mogelijkheid, maar was vervolgens in de 49e minuut wel doeltreffend. Hij promoveerde een assist van Van den Meiracker tot doelpunt: 0-1. In de slotfase gooide GVVV nog wel alles op alles, maar Quick Boys trok de zege over de streep.

Tiende remise van het seizoen
Noordwijk, de koning van de gelijke spelen, stapte dit seizoen voor de tiende keer met een remise van het veld. Op Houtrust werd het 0-0 tegen Scheveningen.

De ploeg van Kees Zethof had voor rust wel een licht overwicht, maar echte kansen kwamen daar niet uit voort. In de tweede helft was de grootste kans voor de thuisploeg, maar die wist goalie Lars Jansen niet te verschalken.

GVVV – Quick Boys 0-1 (0-0)
Goal: Nick Broekhuizen

Scheveningen – Noordwijk 0-0