Drie oefenduels leverden dinsdagavond een Katwijkse, Velsense en Lisserbroekse zege op. Quick Boys en Kagia stapten winnend van het veld, Katwijk en Foreholte lukte dat niet.

Op Nieuw Zuid troffen competitiegenoten Quick Boys en Kon. HFC elkaar, in een oefenduel waarin vooral de reserves van de laatste weken in actie kwamen. De blauw-witten kwamen daarbij het best voor de dag. Halverwege was het 1-0: Luuk Admiraal passeerde Joe van der Sar, goalie van Kon. HFC.

In de tweede helft voerde Quick Boys de score verder op, via goals van achtereenvolgens Toer Bouwman, Admiraal en Lukas Hamann: 4-0.

Nipte zege Telstar
Op de Krom ontving Katwijk het Telstar van oud-trainer Anthony Correia. Wederom voltrok zich het scenario van de laatste wedstrijden. Katwijk speelde niet onaardig, maar scoorde niet. Telstar deed dat in de tweede helft wel eenmaal, waardoor het in 0-1 eindigde.

Doelpuntenregen
Veel goals vielen er bij Kagia – Foreholte: 5-3. De thuisploeg opende furieus en leidde binnen vijf minuten al met 2-0. Foreholte kwam vervolgens terug, maar door een benutte strafschop van Rowan Hoeke ging Kagia toch met een voorsprong rusten: 3-2.

In het tweede bedrijf maakte Achraf Azerfane voor Foreholte de 3-3, maar waren de slotakkoorden voor Kagia via treffers van Koen Kappen (zijn tweede) en Melle Bloem.

Quick Boys – Kon. HFC 4-0 (1-0)
Goals: Luuk Admiraal (2), Toer Bouwman, Lukas Hamann

Katwijk – Telstar 0-1 (0-0)

Kagia – Foreholte 5-3 (3-2)
Goals: Kagia: Koen Kappen (2), Glenn Lobbezoo, Rowan Hoeke, Melle Bloem
Goals Foreholte: Boet Ligtvoet, Ivo Smits, Achraf Azerfane