Rijnsburgse Boys heeft zaterdagmiddag een thuiszege op Jong FC Volendam geboekt. Op Sportpark Middelmors werd het 1-0 door een treffer van Delano Asante kort na rust.

In de eerste helft vielen geen goals. De man in vorm, Furhgill Zeldenrust, liet het net bollen, maar deed dat in buitenspelpositie. In de tweede helft werd direct de ban gebroken. Een voorzet van Dani van der Moot werd door Asante in de 46e minuut afgerond: 1-0.

Het bleef uiteindelijk bij die ene goal: ondanks een aantal momenten voor met name Zeldenrust werd er niet meer gescoord. De negende seizoenszege was niettemin wel een feit.

Nederlaag Noordwijk
In Tiel liep Noordwijk tegen een nederlaag aan. TEC was met 2-0 te sterk. Noordwijk was in de eerste helft de betere ploeg, maar liep vlak voor rust tegen een achterstand aan. De maker van het doelpunt was Bo van Essen, die halverwege de tweede helft de marge naar twee tilde. Al met al kon Noordwijk er niet veel tegenover zetten.

Rijnsburgse Boys – Jong FC Volendam 1-0 (0-0)
Goal: Asante

TEC – Noordwijk 2-0 (1-0)