Geen bemoedigende competitiestart voor Rijnsburgse Boys en Noordwijk. De Rijnsburgers beten zich voor eigen publiek stuk op Scheveningen en kwamen niet verder dan 0-0. Noordwijk ging nipt onderuit bij HHC Hardenberg: 1-0.

Het was een frustrerende middag voor de Uien: er was wel een overwicht en veel balbezit, maar grote kansen bleven uit. Daardoor eindigde het uiteindelijk doelpuntloos.

Doelpunten waren ook schaars in Hardenberg, waarbij alleen de thuisploeg de patstelling wist te doorbreken. De winnende goal viel halverwege de tweede helft. Noordwijk creëerde niet veel, maar was in blessuretijd toch dreigend. De Vré wist de gelijkmaker echter niet af te drukken.

HHC Hardenberg – Noordwijk 1-0 (0-0)

Rijnsburgse Boys -Scheveningen 0-0

Check ook: FC Rijnvogels wint bij rentree in Derde Divisie, Ter Leede geeft voorsprong weg bij GVVV