Niek Oosterlee is ook volgend seizoen trainer van Rijnsburgse Boys. De Alphense coach heeft zijn contract aan de Middelmors met een jaar verlengd. Oosterlee is momenteel bezig aan zijn vijfde seizoen bij Rijnsburgse Boys.

Rijnsburgse Boys heeft na een moeizame seizoensstart de weg naar boven weer gevonden. De Uien pakten uit de laatste zes wedstrijden elf punten en versloegen zaterdag nog GVVV met 4-1. Desondanks voldoet de huidige elfde plaats bij lange na niet aan de verwachtingen van het Rijnsburgse publiek.

De Rijnsburgers voerden echter een grondige renovatie door en dat Oosterlee daarom langer aan boord wordt gehouden is niet onlogisch. Voorzitter Ad Hendriksen benadrukte al meermaals dat Oosterlee de tijd moet krijgen om een nieuw elftal op te bouwen.

Oosterlee is zeer content met zijn nieuwe contract. ,,Ik ben blij dat ik het uitgezette traject verder mag uitbouwen en verbeteren in de komende maanden. We zijn bezig een nieuwe ploeg neer te zetten en het is mooi dat ik dat mag voortzetten. Dit wordt mijn zesde seizoen en het is de eerste keer dat ik zo lang bij een club ben. Ik heb ook écht iets met het dorp en de club.”

De coach zegt het niet erg te vinden dat het naar nieuw succes smachtende Rijnsburgse Boys een kritische aanhang heeft. ,,Dat mag ook, vind ik. Dat maakt het werk extra leuk en geeft een flinke uitdaging. Ondanks de slechte seizoenstart van dit jaar vind ik het heel plezierig dat we door rust en vertrouwen de kans krijgen om verder te bouwen.”

Oosterlee diende ook als speler ook al Rijnsburgse Boys. Hij was als coach ook werkzaam bij DHC en FC Lisse. Met laatstgenoemde club veroverde hij in 2008 de landstitel.

POPULAIRE BERICHTEN