Rijnsburgse Boys maakte woensdagavond bekend zich voor volgend seizoen versterkt te hebben met rechtsachter Roderick Giellisse. De Uien zijn voor de inwoner van Gouda echter nog op zoek naar een concurrent. Trainer Niek Oosterlee is gecharmeerd van Joel Tillema van Spakenburg. 

Oosterlee was woensdagavond te gast bij FC Bollenstreek, het gezamenlijke voetbalprogramma van VIDB en Bollenstreek Omroep. Tijdens de opnames maakte Oosterlee bekend dat Rijnsburgse Boys rond was met een nieuwe vleugelverdediger, zonder daarbij de naam te willen onthullen. Vlak na de opnames werd bekend dat het om Gielisse ging. Oosterlee zei in zijn nopjes te zijn met zijn aanwinst. ,,Een heel goede speler, een opkomende rechtsback en bovendien een echte personality. We zijn er erg blij mee.”

Door het afzwaaien van Ronald Breinburg en Kevin Westmaas is Rijnsburgse Boys op zoek naar nog een rechtsback. Oosterlee liet weten erg gecharmeerd te zijn van Tillema. ,,Wij vinden het een goede voetballer, maar ik denk niet dat wij de enige zijn. Joel zit in een heel vervelende situatie, met een kindje dat te vroeg geboren is en nog steeds in het ziekenhuis ligt. Ik voel echt met die jongen mee. Het is vervelend dat hij elke keer op en neer naar Spakenburg moet rijden. Wij zouden hem wel willen hebben, maar uiteindelijk ligt de bal bij Tillema zelf en niet bij ons.”

De uitzending van FC Bollenstreek verschijnt rond het middaguur op deze site.


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Din. 15 okt.
Oefenwedstrijden
FC Lisse 1-1Quick Boys
Don. 17 okt.
VVSB1-0RKVV DEM
Zat. 19 okt.
Docos 14.30Kagia
Van Nispen (zat.) 14.30Soccer Boys
Valken'68 14.30RCL
VVSB (zat.) 14.30 FC VVC
FC Boshuizen 14.30Warmunda
Zon. 13 okt.
SDO14.00SJC
Forholte 14.00VV Wilhelmus
Hillegom 14.00HMSH
Teylingen 14.00HVV
VVH/Velserbroek 14.00Van Nispen (zon.)