Rijnsburgse Boys maakte woensdagavond bekend zich voor volgend seizoen versterkt te hebben met rechtsachter Roderick Giellisse. De Uien zijn voor de inwoner van Gouda echter nog op zoek naar een concurrent. Trainer Niek Oosterlee is gecharmeerd van Joel Tillema van Spakenburg. 

Oosterlee was woensdagavond te gast bij FC Bollenstreek, het gezamenlijke voetbalprogramma van VIDB en Bollenstreek Omroep. Tijdens de opnames maakte Oosterlee bekend dat Rijnsburgse Boys rond was met een nieuwe vleugelverdediger, zonder daarbij de naam te willen onthullen. Vlak na de opnames werd bekend dat het om Gielisse ging. Oosterlee zei in zijn nopjes te zijn met zijn aanwinst. ,,Een heel goede speler, een opkomende rechtsback en bovendien een echte personality. We zijn er erg blij mee.”

Door het afzwaaien van Ronald Breinburg en Kevin Westmaas is Rijnsburgse Boys op zoek naar nog een rechtsback. Oosterlee liet weten erg gecharmeerd te zijn van Tillema. ,,Wij vinden het een goede voetballer, maar ik denk niet dat wij de enige zijn. Joel zit in een heel vervelende situatie, met een kindje dat te vroeg geboren is en nog steeds in het ziekenhuis ligt. Ik voel echt met die jongen mee. Het is vervelend dat hij elke keer op en neer naar Spakenburg moet rijden. Wij zouden hem wel willen hebben, maar uiteindelijk ligt de bal bij Tillema zelf en niet bij ons.”

De uitzending van FC Bollenstreek verschijnt rond het middaguur op deze site.


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 20 aug.
Oefenduels
Valken '680-1DEM 2
Teylingen 2-0Kagia
Van Nispen (zat.)2-1FC Lisse 2
Wo. 21 aug.
Oefenduels
ARC20.00Foreholte
Do. 22 aug.
Oefenduels
Hoofddorp20.15Hillegom
Za. 24 aug.
Scheveningen14.30Katwijk
Ter Leede14.30VVSB
Hoek14.30FC Lisse
Rijnsburgse Boys15.00De Treffers
Quick Boys15.30Noordwijk
Oefenduels
Noordwijk 210.30Van Nispen (zat.)
FC Rijnvogels11.30SJC
Valken '6812.00Excelsior Maassluis 2
Kagia14.30VVSB (zat.)
Teylingen15.00Ter Leede 2
Zo. 25 aug.
Oefenduels
Hillegom14.00ZSGOWMS
Van Nispen (zon.)14.00Onze Gazellen