Stefan Roodakkers maakt het seizoen af als trainer van FC Rijnvogels. Dat heeft de Katwijkse club zaterdag na afloop van de thuisnederlaag tegen Genemuiden (0-3) bekendgemaakt.

FC Rijnvogels was op zoek naar een invulling voor de rest van het lopende voetbalseizoen. Vorige maand werd duidelijk dat Dogan Corneille vanwege gezondheidsproblemen per direct moest stoppen. De Katwijkers stelden met Danny Hijzelendoorn wel al een hoofdtrainer voor de nieuwe voetbaljaargang (24/25) aan en posteerden Joost den Hollander als interim-trainer voor de groep.

Oplossing gevonden
Omdat Den Hollander niet de juiste papieren heeft en zijn dispensatie begin maart verloopt, diende FC Rijnvogels met een oplossing op de proppen te komen. Die is gevonden in de vorm van Roodakkers, voormalig speler van onder meer VVSB, Katwijk en Rijnsburgse Boys.

Ook als trainer diende Roodakkers de nodige regioclubs. Hij was coach van VVSB, SJC en Ter Leede. Verder zwaaide hij ook de scepter bij UVS en FC Boshuizen.

Debuut in Utrecht
FC Rijnvogels meldt dat Roodakkers maandag voor het eerst voor de groep staat. Komende zondag volgt zijn debuut uit bij Hercules. Verder zal Den Hollander weer terugkeren in zijn rol als assistent.

Archieffoto: Orange Pictures

Lees ook: FC Rijnvogels legt opnieuw Scheveningen-speler vast

POPULAIRE BERICHTEN