Het verblijf van Ivo Rottiné aan de Middelmors blijft beperkt tot één seizoen. De verdedigende middenvelder heeft woensdag zijn vertrek aangekondigd. Rottiné werd de afgelopen twee seizoenen kampioen met Katwijk en Spakenburg, maar slaagde er bij Rijnsburgse Boys niet in een vaste basisplaats te veroveren.

Rottiné zegt er met Rijnsburgse Boys niet uitgekomen te zijn. ,,Wat daarbij voor mij erg belangrijk is, is dat ik hoogstwaarschijnlijk dichter bij huis wil gaan voetballen”, vertelt hij op de clubsite. ,,En laten we eerlijk zijn, ik draai bij Rijnsburgse Boys niet mijn beste seizoen. Zowel door blessures en keuzes van de trainer kom ik te weinig aan voetballen toe. Ik probeerde voor mezelf een beeld te krijgen voor de rest van het lopende seizoen en het volgende seizoen, om te kunnen besluiten om te blijven. Daar zijn we dus niet uitgekomen.”

De 28-jarige Rottiné mocht dit seizoen in dertien van de 22 competitiewedstrijden in de basis starten. Daarnaast viel hij drie keer in. Hij scoorde tot op heden niet in het shirt van Rijnsburgse Boys.

Foto: Hans Heemskerk

POPULAIRE BERICHTEN