Volgende week vrijdag, 21 februari, organiseert Quiztion Productions voor de zevende maal de algemene voetbalquiz in De Nachtegaal in Lisse. De presentatie is in handen van de Haagse cabaretier Sjaak Bral.

Inmiddels hebben zich al meer dan zestig koppels ingeschreven, uit alle windstreken van Nederland. Vaak zijn er meer dan vijftig verschillende verenigingen vertegenwoordigd en worden in de pauzes de nodige voetbalverhalen uitgewisseld. Voor de winnaar ligt een bezoek aan een thuiswedstrijd van Borussia Dortmund klaar.

Na Peter Heerschop in de eerste editie is Bral de tweede cabaretier die de zestig pittige vragen op de koppels af zal vuren Andere quizmasters waren Langs de Lijn-verslaggevers Andy Houtkamp en Bas Ticheler, voormalig scheidsrechters Roelof Luinge en Dick van Egmond en oud-Ajax keeper Heinz Stuy.

Geïnteresseerden voor de voetbalquiz kunnen zich in tweetallen aanmelden op www.quiztionproductions.nl. Deelname kost €7,50 per persoon. De quiz vangt aan om 20.00 uur. Een uur eerder gaat de zaal open.

POPULAIRE BERICHTEN