Volgende week vrijdag, 21 februari, organiseert Quiztion Productions voor de zevende maal de algemene voetbalquiz in De Nachtegaal in Lisse. De presentatie is in handen van de Haagse cabaretier Sjaak Bral.

Inmiddels hebben zich al meer dan zestig koppels ingeschreven, uit alle windstreken van Nederland. Vaak zijn er meer dan vijftig verschillende verenigingen vertegenwoordigd en worden in de pauzes de nodige voetbalverhalen uitgewisseld. Voor de winnaar ligt een bezoek aan een thuiswedstrijd van Borussia Dortmund klaar.

Na Peter Heerschop in de eerste editie is Bral de tweede cabaretier die de zestig pittige vragen op de koppels af zal vuren Andere quizmasters waren Langs de Lijn-verslaggevers Andy Houtkamp en Bas Ticheler, voormalig scheidsrechters Roelof Luinge en Dick van Egmond en oud-Ajax keeper Heinz Stuy.

Geïnteresseerden voor de voetbalquiz kunnen zich in tweetallen aanmelden op www.quiztionproductions.nl. Deelname kost €7,50 per persoon. De quiz vangt aan om 20.00 uur. Een uur eerder gaat de zaal open.


REACTIES OP DIT ARTIKEL

BEDRIJF VAN DE MAAND

Programma & Uitslagen

Za. 7 dec.
Excelsior'31 2-2FC Lisse
Ter Leede 4-3VVOG
SC Feyenoord 3-0FC Rijnvogels
SVC'083-2Kagia
Valken'68 3-1DoCoS
VVSB (zat.) 1-1Be Fair
Roodenburg 0-4Warmunda
IJsselmeervogels 4-2Noordwijk
Quick Boys 1-1Excelsior Maassluis
Rijnsburgse Boys 1-0TEC
Sparta Nijkerk 3-1VVSB
Van Nispen (zat.) 1-2Westlandia
Koninklijke HFC 1-1Katwijk
SV Hillegom 5-1Teylingen
Zo. 8 dec.
SJC0-3RKAVV
Foreholte2-1Concordia
Zwanenburg 3-1Van Nispen (zon.)