SJC heeft na twee opeenvolgende nederlagen weer een zege geboekt. De Noordwijkers klopten op de Lageweg Purmersteijn zondag met 2-1.

De thuisploeg kwam al vroeg in de wedstrijd aan de leiding. Op aangeven van Roy van Leeuwen kopte Tom Duindam de 1-0 binnen. De thuisploeg raakte vervolgens de lat, waarna Purmersteijn in de 37e minuut langszij kwam.

Bezoekers missen strafschop
Purmersteijn kreeg kort na rust een uitgelezen kans om op voorsprong te komen, maar miste een strafschop. Dat bleek een dure misser, want zestien minuten voor tijd pakte SJC de volle buit. Stef van der Zalm werd met zijn goal de matchwinner: 2-1.

SJC bracht door de zege zijn puntentotaal op twaalf en staat daarmee zevende in de Vierde Divisie A. De achterstand op koploper Kampong bedraagt zes punten.

SJC – Purmersteijn 2-1 (1-1)
Goals: Tom Duindam, Stef van der Zalm