SJC heeft zondagmiddag verzuimd de koppositie in de Vierde Divisie A te pakken. De Noordwijkers hadden bij winst op Heino naar de bovenste plaats op de ranglijst kunnen stijgen, maar beten zich stuk op de tegenstander uit Overijssel: 0-3. Daardoor kukelde SJC plots van drie naar vijf.

Het lijkt wel een stoelendans aan kop van de zondagse Vierde Divisie A, met iedere week wel een aantal topploegen dat averij oploopt. Ditmaal waren het koploper Hoogeveen (3-2-verlies bij Rohda Raalte) en HBS (2-2 bij De Zouaven), maar dus ook SJC. De ploeg van Marcel IJzendoorn werd op de eigen Lageweg verrast door nummer tien Heino.

SJC kwam al in de derde minuut op achterstand, een klap die het niet meer te boven geraakte. Heino was het team dat de meeste kansen kreeg en leidde halverwege met 0-2. In de tweede helft probeerde de thuisploeg wel de bakens te verzetten, maar dat lukte niet. Vijf minuten voor tijd viel ook nog de 0-3. SJC stond met tien man omdat het al was uitgewisseld en de geblesseerde Emin Vllasaku niet meer vervangen kon worden.

SJC – Heino 0-3 (0-2)

AFC ’34 – SV Hillegom 3-1
Goal: Joris van Dongen

Check ook: Stan Ruigrok bereikte ultieme doel, maar blessure dwong hem tot nieuwe keuze