SJC kan met een overwinning op zak gaan toeleven naar de nacompetitie. De Noordwijkers wonnen maandag de laatste competitiewedstrijd met 3-1 van Alphense Boys door goals van Timo Ruigrok, Tom Duindam en Martijn van Trigt.

De ploeg van Marcel IJzendoorn gaat het als nummer vier van de zondagse Hoofdklasse A opnemen tegen OJC Rosmalen, de runner-up van de Hoofklasse B. Het eerste duel is donderdag op de Lageweg.

SV Hillegom zag de tegenstander op de Zanderij een feestje vieren. Kampong pakte door de 1-2-zege namelijk de titel in 1A. SV Hillegom leek aanvankelijk nog roet in het eten te kunnen gaan gooien. Halverwege leidde de fusieclub met 1-0, maar de koploper stelde na rust orde op zaken. De winnende goal viel wel pas in blessuretijd.

SJC – Alphense Boys 3-1 (1-0)
Goals: Ruigrok, Duindam, Van Trigt

SV Hillegom – Kampong 1-2 (1-0)
Goal: Van Vuren

*Foreholte speelde ruim een week geleden al zijn laatste wedstrijd. De Voorhouters zijn als vijfde geëindigd in 2C.

Archieffoto: Johanna Wever