SJC zaterdagavond de uitwedstrijd bij VOC gewonnen. In Rotterdam won de ploeg van Florian Wolf met 0-4 van de hekkensluiter van de Hoofdklasse. Door de winst staat SJC nu derde, maar hebben zowel JOS Watergraafsmeer als Hollandia een wedstrijd minder gespeeld.

De Noordwijkers kenden een bizarre start. In de eerste paar minuten schoot Wesley Haasnoot op de lat. Nog voor  er tien minuten waren gespeeld, kreeg SJC een penalty tegen, maar keerde Björn Haggerty de Rotterdamse inzet. Na een half uurtje spelen scoorde Puck Postma de openingstreffer uit een corner. Melvin van Stijn maakte na iets minder dan een uur spelen de 0-2. Even later maakte Postma z’n tweede van de avond en de derde voor SJC. Dario van Breukelen, die na dit seizoen een transfer maakt naar vv Katwijk, scoorde de 0-4.

VOC – SJC 0-4 (0-1)
Goals: Postma (2), Van Stijn, Van Breukelen

Archieffoto: Johanna Oskam