Ter Leede heeft twee nieuwe spelers aan de selectie voor volgend seizoen toegevoegd. De Sassenheimers maakten de komst van Clarke Seegers (FC Twente) en Teddy Janssen (Swift) openbaar. Met de respectievelijk achtste en negende aanwinst zegt Ter Leede de selectie voor volgend jaar rond te hebben.

De 18-jarige Seegers speelde tot de C-tjes bij Ter Leede en kwam via UVS op de rader van Twente, waarmee de Leidse club een samenwerkingsverband heeft. Zijn eerste jaar in het oosten verliep voorspoedig, maar in het seizoen 2012-2013 moest Seegers tweemaal een meniscusoperatie ondergaan. Seegers zal zich op de Roodemoolen op de positie van rechterspits moeten richten.

Janssen (24) komt over van zaterdageersteklasser Swift, waar Ter Leede eerder al Bogdan Constantin wegplukte. De rechterverdediger speelde in de jeugd voor FC Volendam. Jansen was dit seizoen een vaste waarde bij Swift.

Ter Leede trok naast de al genoemde Constantin ook Tony Schreurs (Pancratius), Jeroen Zuidhoek (Noordwijk), Jochie Sebrechts (UVS), Tom van der Vlugt (Teylingen), Otmane Mouhyieddine (GOL Sport) en Mark van der Plas (Quick Boys) aan. Daar staat het vertrek van een fiks aantal basisspelers, zoals Yordi Teijsse en Ronnie Verplancke (Quick Boys), Frank de Groot (SV Hillegom) en Serge van den Ban (stopt) tegenover.

Foto: Hans Schalk

POPULAIRE BERICHTEN