Remi van Ekeris blijft speler van FC Lisse. Het contract van de middenvelder is met een jaar verlengd, zo meldt de hekkensluiter van de Betnations Divisie dinsdag.

Van Ekeris (21) is een jeugdproduct van FC Lisse en debuteerde op zijn zeventiende in de hoofdmacht. Halverwege het seizoen 2021-2022 melde FC Emmen zich voor de Lissenaar. Van Ekeris zat uiteindelijk een aantal keer bij de wedstrijdselectie, waaronder in het Philips Stadion tegen PSV, maar zijn officiële debuut bleef uit.

Een klein jaar later keerde Van Ekeris terug op Ter Specke. Zijn avontuur in Drenthe beschouwde hij niet als mislukt, zo vertelde hij tegen VIDB.  “Nee, dat zeker niet. Ik heb voor het eerst op mezelf gewoond  en ben een stuk volwassener geworden. Daarnaast heb ik voetballend veel geleerd. Als je elke dag met gasten als Mark Diemers op het veld staat, dan word je daar beter van. Maar dat ik er meer uit had willen halen, is ook absoluut waar.”

In het huidige FC Lisse is Van Ekeris een vaste waarde als spelmaker. Afgelopen zaterdag speelde hij nog negentig minuten tegen Quick Boys (0-2).

Foto: Orange Pictures

Lees ook: Van Ekeris blij met FC Lisse: ‘Stukje waardering dat ik miste bij FC Emmen’

POPULAIRE BERICHTEN