Quick Boys heeft zaterdagmiddag op de valreep de negende seizoenszege geboekt. De Katwijkers leken op bezoek bij hekkensluiter OFC averij op te gaan lopen, maar door een goal van Ivailo Staal diep in blessuretijd kwamen ze toch winnend uit de strijd: 1-2.

Na de overtuigende driepunter van vorige week wist Quick Boys dat het – om bovenin aan te blijven haken – in Oostzaan geen misstap kon begaan. In een eerste helft waarin de bezoekers de regie voerden, was uiteindelijk de derde kans raak. Danny van den Meiracker schoot in de 42e  minuut een voorzet vanaf rechts in één keer tegen de touwen: 0-1.

In de tweede helft kreeg OFC een goede kans, maar had ook Jan-Willem Kamp namens Quick Boys kunnen scoren. Na twee afgekeurde doelpunten in een paar minuten tijd – van Dyllandro Panka en Youssef el Kachati – kreeg de ploeg van Edwin Grünholz de rekening gepresenteerd via een tegengoal uit een corner: 1-1.

Quick Boys leek de opgelopen schade niet meer te kunnen repareren, maar dat was buiten Staal gerekend. De verdediger kopte in de 95e minuut een corner van Nick Runderkamp tegen de touwen en zorgde voor grote euforie in het Katwijkse kamp: 1-2.

OFC – Quick Boys 1-2 (0-1)
Goal: Van den Meiracker, Staal