Ook tijdens het inhaalweekeinde zijn de resultaten wisselvallig. Rijnsburgse Boys verloor met 0-1 van laagvlieger BVV Barendrecht. Daardoor blijft de ploeg van Niek Oosterlee steken in de brede subtop. FC Lisse boekte een knappe overwinning op HHC Hardenberg (2-1) en neemt daarmee afstand van de onderste plaatsen. Ter Leede hield in Werkendam Kozakken Boys op een 1-1 gelijkspel en houdt daarmee de hoop op handhaving levend.

Rijnsburgse Boys – BVV Barendrecht 0 – 1

Rijnsburg heeft de stap naar de top van de Topklasse niet weten te maken. Thuis ging het met 1-0 onderuit tegen Barendrecht. In een weinig verheffend duel was het Maurits die de derde grote kans van de bezoekers wel benutte: 0-1. Door de nederlaag kunnen de Uien de aspiraties op een mogelijke topklassering hoogstwaarschijnlijk vergeten.

Scoreverloop

28. Maurits 0 – 1

Rijnsburgse Boys

Van Nieuwkoop, Westmaas, Breinburg, Troost (45. Sardar), Strooker, Van den Boogaart, Winter, Van der Vijver, Wijks, Ignacio, Koemans.

Kozakken Boys – Ter Leede 1 – 1

De equipe van Henk Wisman heeft een verdienstelijk gelijkspel behaald in Werkendam. Voor de derde maal op rij bleven de Sassenheimers ongeslagen. De gastheren hadden in de beginfase het beste van het spel. Toch kwam de nummer drie bijna op achterstand. Een foute terugspeelbal werd door KB echter niet afgestraft. Vlak voor rust schoot Kappenberg de bezoekers met een schitterende vrije trap toch op voorsprong. Een kwartier na de thee kwam de thuisploeg ook op het scorebord. Arif Irilmazbilek schoot een rebound achter Ter Leede-doelman Serge van den Ban.

43. Kappenberg 0 -1, 62. Irilmazbilek 1 – 1

Ter Leede

Van den Ban, Boelee, De Groot, Kewal, Pedrini, Kappenberg (85. El Houssi), Steemers, Robertson (70. Snijders), Dam (89. Holman), Verplancke, Ammerlaan.

FC Lisse – HHC Hardenberg 2 – 1

Lisse heeft op eigen veld een zeer nuttige overwinning geboekt op subtopper HHC Hardenberg. De thuisclub kwam op eigen veld op achterstand door een treffer van Hielke Penterman. Na ongeveer een half uur spelen miste Nigel Hardenberg een levensgrote kans voor de Lissenaren. Tien minuten na rust kwam de formatie van Misha Salden via Renaldo Jongebloet toch langszij: 1-1. Even later zette Koen Fokkema, na een fout bij Hardenberg, Ter Specke in vuur en vlam door het leer voor de tweede maal achter de Hardenbergse doelman te schieten.

22. Penterman 0 – 1,  55. Jongebloet 1 – 1, 61. Fokkema 2 – 1