Nog steeds is VV Katwijk in leven. Waar iedereen de Katwijkers al had afgeschreven, kan het nog steeds voor de regerend landskampioen. In een aantrekkelijk duel tegen VV Noordwijk trokken de Oranjehemden aan het langste eind. Met nog één wedstrijd op het programma is het verschil tussen Noordwijk en Katwijk 3 punten. Rijnsburgse Boys haakte af in de race om het kampioenschap na de 3 – 0 nederlaag bij GVVV. Mark van den Boogaart en Benito Olenski pakten rood. FC Lisse won knap (0 – 1) met tien man in Werkendam en Ter Leede verloor bij Scheveningen met 1 – 2.

VV Katwijk – VV Noordwijk
Een eerste helft met twee gezichten. Noordwijk kwam in de 23e minuut via Mohammed Faouzi op voorsprong. Tot de gelijkmaker van Jesse Dingjan kon Katwijk weinig potten breken, maar erna kantelde de wedstrijd met de 2 – 1 van Danny Guijt als gevolg. In het begin van de tweede helft van de tweede helft hield Katwijk vrij makkelijk stand, maar na het inbrengen van Van Zanten en Wendt namen de Noordwijkers het Katwijkse doel onder vuur. Katwijk kroop tot twee keer toe door het oog van de naald; Van Zanten kopte een niet te missen kans over. De Katwijkers hielden echter knap stand.

Scoreverloop 23. Faouzi 0 – 1, 35. Dingjan 1–1, 39. Guijt 2-1.

VV Katwijk
Koroglu, Tuinfort, Van Dam, Susan (77. Rijnink), Krolis (67. Owel); Jansen, Sahadewsing, Guijt; Jongeneelen, Leonard, Dingjan (75. Oijen).

VV Noordwijk
Amezrine, Manuputty, Overvliet, Brocker (67. Van Zanten), Van Hese; Hoogkamer, Goncalves (84. Degger), Splinter, Mertens; Braun (75. Wendt), Faouzi

GVVV – Rijnsburgse Boys
De kampioenskansen voor Rijnsburgse Boys zijn verkeken. In een open duel had GVVV de eerste helft het betere van het spel en kwam verdiend op voorsprong. Na die voorsprong kwamen de Uien beter in hun spel, maar benutten zij de kansen niet. Kort na rust verzuimden de Blauwen uit Veenendaal de wedstrijd al in het slot te gooien door twee opgelegde kansen te missen, terwijl Ignacio een penalty werd onthouden. Oosterlee wisselde 20 minuten voor tijd aanvallend met het inbrengen van Jeffrey Winter en Martina, maar direct erna pakte Mark van den Boogaart. Niet lang daarna gooide good-old Dennis van Meegdenburg de wedstrijd in het slot. De wedstrijd was definitief gespeeld na de tweede, directe rode kaart. Ditmaal voor Olenski, die slechts een minuut in het veld stond. Terschegget bepaalde de eindstand op 3 – 0.

Scoreverloop: 22. Brouwer 1-0, 73. Van de Meegdenburg 2-0, 78. Terschegget 3-0.

Rijnsburgse Boys:
Van Nieuwkoop, Breinburg, Hessing, Strooker, Westmaas (67. Martina); K. Winter, Van den Boogaart, Van Eeuwijk (76. Olenski); Wijks, Ignacio, Koemans (67. J. Winter).

Rode kaart: 68. Mark van den Boogaart, 77. Benito Olenski

Kozakken Boys – FC Lisse
FC Lisse wist knap met tien man de drie punten mee te nemen uit Werkendam. Ondanks de rode kaart van Tom Broekhuizen in de 37e minuut (doorgebroken speler) werd er niet op het scherpst van de snede gespeeld. Beide ploegen zijn veilig en spelen in principe nergens meer voor. Ondanks de tien man had FC Lisse niet het mindere van het spel en kwam vanaf de stip verdiend op 0 – 1 voorsprong door aanvoerder Tom Zoontjes. Later had de ploeg zelfs nog kansen op de 0 – 2 (oa door Greuter). FC Lisse staat nog op de 8e plek in de Topklasse.

Scoreverloop: 68. Zoontjes (pen) 0-1.

FC Lisse
De Vries, Buijs, Weijers, Zoontjes, De Goede; Van Heulen, Broekhuizen, Vermeulen; Greuter, Jongebloet, Fokkema

Rode kaart: 37. Broekhuizen

Scheveningen – Ter Leede
Ter Leede kon geen punt uit vuur slepen in en tegen Scheveningen. De ploeg van Henk Wisman, die al is gedegradeerd, kwam nog knap terug na een 0 – 2 achterstand, maar moest toch een nieuwe nederlaag slikken. Frank de Groot tekende voor de Sassenheimse treffer.

Scoreverloop: 16. Ros 0-1, 62. Peters 0-2, 72. De Groot 1-2.