Robert Steemers en Youssef Ait El Houssi blijven Ter Leede trouw. De spelers hebben hun contracten met een jaar verlengd. Ait el Houssi speelt sinds 2011 voor Ter Leede, terwijl Steemers een jaar later aan de Roodemoolen neerstreek.

Steemers (zie foto) speelde in de jeugdopleiding van ADO Den Haag en kwam via Quick en Voorschoten ’97 bij Ter Leede terecht. In zijn eerste seizoen werd hij meteen kampioen. Het avontuur in de Topklasse blijft vrijwel zeker beperkt tot één seizoen. Steemers stond in de belangstelling van FC Rijnvogels.

Ait El Houssi begon met voetballen bij buurman Teylingen. Na een meerjarig dienstverband bij SJC koos de middenvelder voor Ter Leede. Vorig seizoen was hij een vaste waarde. Op het hoogste amateurniveau mocht Ait El Houssi in negentien van de 25 competitieduels in de basis beginnen.

Ter Leede maakte ook bekend dat Danilo Pedrini blijft. De linksachter is in het bezit van een doorlopende verbintenis. Eerder verlengden Mike Boelee, Mike Dam, Jonathan Robertson, Raydell Kewall en Vincent Ammerlaan hun contracten. Serge van den Ban (onbekend), Ronnie Verplancke, Yordi Teijsse (beiden Quick Boys) en Frank de Groot (SV Hillegom) gaan vertrekken.

Foto: Hans Schalk

 

POPULAIRE BERICHTEN