Robbert Susan is een twijfelgeval voor de seizoensopening, van Katwijk zaterdag bij GVVV. De middenvelder kampt met liesklachten. ,,Ik ga er op dit moment niet vanuit dat ik speel”, laat Susan weten. ,,Misschien dat ik er wel bij kan zijn, en vanaf de bank een toegevoegde waarde kan hebben.”

Susan liep de klachten anderhalve week geleden op bij het Zilveren Trawler Toernooi. ,,Vervolgens heb ik vorige week dinsdag tegen Noordwijk volgens afspraak een helft gespeeld. Dat ging redelijk, maar op het einde schoot het toch weer in mijn lies. Ik heb een week lang niks gedaan, en ben gisteren weer op het veld geweest. Ik heb alles meegedaan, maar niets explosiefs gedaan. Vanavond is de grote test. Als ik zaterdag wil spelen, moet ik in ieder geval één keer volle bak hebben getraind. Ik doe er alles aan om het te halen.”

Foto: Aad de Winter/www.bobkat.nl


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 17 sept.
Oefenduel
Quick Boys6-2TOGB
Za. 21 sept.
Katwijk0-0Quick Boys
FC Lisse2-4VVSB
FC Rijnvogels3-1Rijsoord
HVC'101-0Valken '68
Soccer Boys1-2Kagia
VVSB (zat.)5-1Nieuwkoop
Rijnsburgse Boys1-1Jong Volendam
ONS Sneek3-3Ter Leede
Van Nispen (zat.)3-1DoCoS
SJC (zat.)2-0Warmunda
TEC1-1Noordwijk
Zo. 22 sept.
SJC14.00Quick '20
Hillegom14.00ASC
Foreholte14.00RKDEO
Altior14.00Teylingen
VSV14.00Van Nispen (zon.)