SV Hillegom heeft zondag de volgende ronde van de Districtsbeker bereikt. De Hillegommers waren met 1-0 te sterk voor AGB. Valken ’68 redde het een dag eerder niet.

Halverwege was het 0-0 op de Zanderij. AGB begon wat beter aan de tweede helft, maar SV Hillegom kwam in de 55e minuut op voorsprong. Niels van Veen speelde zich vrij en uit zijn voorzet kon Swen van Ommeren binnenlopen: 1-0.

Een paar minuten later kregen de bezoekers rood, waarna SV Hillegom met een man meer de voorsprong consolideerde en over de streep trok.

Achter de feiten aan
In Leidschendam liep Valken ’68 direct achter de feiten aan. Vierdedivisionist RKAVV leidde na een kwartier spelen al met 2-0. De Valkenburgers voetbalden goed mee en kregen na een uur spelen de beloning. Jelle van den Oever kopte de 2-1 binnen.

Valken ’68 wilde meer en ging daar ook voor, maar het was RKAVV dat de wedstrijd besliste. Vier minuten voor tijd viel de 3-1.

SV Hillegom – AGB 1-0 (1-0)
Goal: Swen van Ommeren

RKAVV – Valken ’68 3-1 (2-0)
Goal: Jelle van den Oever