FC Lisse heeft zaterdagmiddag weer een grote stap richting de titel in de zaterdagse Derde Divisie gezet. De ploeg van Raymond Bronckhorst won andermaal een topper, ditmaal met 0-2 op bezoek bij nummer twee Sportlust ’46. Toon Zwetsloot brak de ban met zijn goal in de 59e minuut. Broer Jaap maakte na een spannende slotfase in blessuretijd aan alle onzekerheid een einde.

Door de overwinning heeft FC Lisse een soevereine voorsprong te pakken: zeven punten op Sparta Nijkerk en acht op Sportlust ’46. In de Derde Divisie staan er nog vier speelrondes op het programma.

Remise in Overijssel
Ter Leede pakt een puntje in Ermelo op bezoek bij DVS ’33. Melvin van Stijn zette de Sassenheimers in de 36e minuut op voorsprong, maar in de tweede helft kwam de thuisploeg op gelijke hoogte.

Sportlust ’46 – FC Lisse 0-2 (0-0)
Goals: T. Zwetsloot , J. Zwetsloot

DVS ’33 – Ter Leede 1-1 (0-1)
Goal: Van Stijn

VVSB – SteDoCo 2-0 (0-0)
Goals: Halman, Dompig

Check ook: FC Rijnvogels wint kraker in Capelle, Kagia zet grote stap richting lijfsbehoud