Tom van der Vlugt verruilt volgend seizoen RKVV Teylingen voor Ter Leede. Ook volgend seizoen is de 25-jarige Voorhouter dus op de Roodemolen te bewonderen, alleen zal hij een andere kleedkamerdeur gebruiken. Het zal een vreemde gewaarwording zijn voor de aanvallende middenvelder. Zijn hele jeugd speelde hij voor Teylingen en maakte op 17-jarige leeftijd zijn debuut. In het seizoen 2011-2012 rook hij al aan een hoger niveau bij VV Noordwijk, maar wist daar geen basisplek af te dwingen. Hij keerde terug bij Teylingen en speelde vorig seizoen een grote rol bij de promotie naar de 2e klasse. VIDB sprak kort met Van der Vlugt.

,,Ik ben blij met de overgang. Ik heb nog altijd het gevoel dat ik een niveau hoger aankan. Bij Noordwijk kwam dat er niet uit. Het is mooi dat ik nu nog een keer die kans krijg. Ik hoop natuurlijk dat het in de Topklasse is, maar ook de Hoofdklasse wordt een mooie uitdaging. Het is ook prettig dat ze me bij Teylingen deze kans gunnen. Nu de kogel door de kerk is, kan het vizier volledig op het huidige seizoen. Wellicht dat we nog voor een stunt kunnen zorgen door erin te blijven.”

POPULAIRE BERICHTEN