Toegegeven: de laatste speelronde is doorgaans niet de eenvoudigste om te voorspellen. Salonremises, ploegen die op leven en dood voor hun laatste kansen strijden en clubs die de teugels juist laten vieren. Het maakt het er allemaal niet eenvoudiger op. Jullie voelen het waarschijnlijk al aankomen: de Toto voor een diner bij eetcafe De Wels in Noordwijk werd niet goed voorspeld.

Het moet gezegd dat sommige uitslagen nogal verrassend waren. Velen van jullie hadden op een zege van Katwijk in Hardenberg gerekend. Ook de verwachte salonremise bij Noordwijk – Capelle bleef uit.

Vorige week maakten we bekend dat er sowieso een winnaar zou komen, al dan niet bij verloting. Door de vele regioploegen in de nacompetitie hebben we ervoor gekozen toch een nieuwe Toto uit te schrijven. Die volgt woensdag op de site. Hoe dan ook gaat iemand voor het einde van het seizoen met het diner voor twee aan de haal.

De Wels bestaat sinds 1951 en is in Noordwijk en wijde omgeving een begrip. Je kunt er heerlijk eten, borrelen of een feestje, receptie of gewoon iets anders vieren. Biljarten en darten behoren ook tot de mogelijkheden. In het café is plek voor ca. 200 personen.

POPULAIRE BERICHTEN