VOORSPELLING-ZETHOF

Volgens Foreholte-coach Zethof wordt de derby op de Krom een prooi voor Rijnsburgse Boys. ,,,Ik denk dat zij gaan winnen, omdat Katwijk te aanvallend speelt. Katwijk moet winnen en dat kan weleens ten koste gaan van de organisatie. Dan is Ignacio niet in toom te houden. Die moet je op de middenlijn verdedigen, want een sprintduel win je nooit van hem.”

Voor Quick Boys voorspelt Zethof geen goede afloop. ,,Ik ken allebei de trainers. Wat ik begrijp is dat het positiespel van Quick Boys te wensen overlaat. De individuele kwaliteit van Nijkerk kan ik niet inschatten. Maar op basis van het kunstgras waarmee zij toch in het voordeel zijn, zet ik in op Sparta Nijkerk.”

VVSB zal bij HBS eveneens een uitnederlaag slikken. ,,Ik denk dat het systeem van HBS VVSB niet ligt. HBS speelt met twee lange spitsen voorin en hebben spelers op het middenveld, zoals Edwin de Graaf, die fantastisch kunnen aansluiten. Bovendien denk ik dat VVSB door de as wel te pakken is.”

Last but not least: Zethofs toekomstige werkgever, SJC, zal gaan winnen bij VELO. ,,Maar echt onderbouwen waarom kan ik niet, want ik ken VELO niet. SJC ken ik wel goed en ik proef in de groep dat ze er volledig voor willen gaan.”

POPULAIRE BERICHTEN