Belofte maakt schuld. Twee weken geleden kondigden we aan nog dit seizoen nog één Toto te doen. Hier zijn we dan. Het etentje voor twee bij De Wels in Noordwijk gaat er hoe dan ook uit.

Let op, de deadline is dit keer niet zaterdag 12.00 uur, maar vrijdagavond 19.00. Dit in verband met onze benefietwedstrijd die in de Toto is opgenomen. Vier wedstrijden in totaal, dat moet te doen zijn. We laten ons graag in positieve zin verrassen door jullie voetbalkennis. Mochten er geen goede inzendingen zijn, dan verloten we het diner.

Voor de laatste keer dit seizoen succes gewenst. En vergeet niet vrijdag naar onze benefietwedstrijd te komen. Het belooft een spectaculaire voetbalavond te worden en een mooie afsluiting van het voetbalseizoen. De aftrap is om 19.30 uur.

De Wels bestaat sinds 1951 en is in Noordwijk en wijde omgeving een begrip. Je kunt er heerlijk eten, borrelen of een feestje, receptie of gewoon iets anders vieren. Biljarten en darten behoren ook tot de mogelijkheden. In het café is plek voor ca. 200 personen.

POPULAIRE BERICHTEN