Ze bleken een geliefd item, de tickets voor de voorrondes van het NK footgolf op 29 juni in Benthuizen. Een NK, het is ook niet mis, dat moet gezegd. Velen van jullie dongen mee naar de tickets door de volgende zin af te maken: ,,Ik verdien de tickets voor de voorrondes van het NK, omdat..”

De inzendingen waren veelal ludiek en niet vrij van eigendunk. Na hevig juryberaad is besloten de tickets toe te kennen aan Dennis Meiland, voetballer van de hoofdmacht van Van Nispen. ,,Ik verdien de tickets, omdat ik vaak met m’n grote kop scoor bij van Nispen 1 en een keer wil laten zien dat ik ook gewoon een goed linkerbeen heb!”, reageerde Meiland. Hiermee heeft de Zilker natuurlijk de nodige verwachtingen geschept.

Dennis gefeliciteerd. Samen met een vriend, teamgenoot, kennis of familielid mag jij proberen plaatsing voor de nationale titelstrijd af te dwingen. We horen eind juni graag hoe het gegaan is.

Deze tickets, ter waarde van zestig euro, worden aangeboden door Noordwijker Bjorn Bulk, die afgelopen weekeinde tweede werd bij het EK. 

POPULAIRE BERICHTEN