Na zaterdag waren nog velen van jullie in de race. Maar zoals wel vaker blijkt: in het voetbal kun je niets voorspellen. Waar  de uitslagen op de zaterdag nog redelijk ‘logisch’ waren, bleek dat bij de zondagclubs allerminst het geval. VVSB speelde, weliswaar op zaterdag, gelijk in Emmen. Dat is een uitslag die op zich had gekund en sommigen van jullie hadden daar ook slim op geanticipeerd. Dat echter zowel SJC als FC Lisse Zondag de bietenbrug op zouden gaan, had niemand van jullie aan zien komen.

De goede voorspelling was: 2 – 2 – 1 – X – 1 – 1. De toto is helaas door niemand goed ingevuld. Slechts een enkeling kwam in de buurt, maar het voorspellen van zes goede wedstrijden blijkt toch een stuk lastiger dan van tevoren gedacht. Niet getreurd, over twee weken is er weer een nieuwe, volledige speelronde en dus nieuwe kansen. Het etentje bij Basso Brasserie in Lisse blijft dus gewoon staan.

Heb of weet jij een leuk restaurant in de Bollenstreek en wil jij ook een gratis diner sponsoren voor de winnaar in ruil voor exposure? Neem dan contact op met de redactie!

POPULAIRE BERICHTEN