Vorige week hadden we, na een aantal weken wachten, weer een winnaar van de VIDB Toto. Als er een winnaar is, betekent dat natuurlijk weer dat er zes duels op het formulier komen te staan. Maar inmiddels is het geen geheim meer dat het een moeilijke opgave is om al deze wedstrijden goed te voorspellen. Misschien voel je hem al aankomen: de Toto is niet gevallen. 

Voornamelijk Quick Boys – FC Rijnvogels en Teylingen – Concordia zaten een goede voorspelling in de weg. De andere duels bleken wat makkelijker te voorspellen, maar niemand slaagde erin de juiste voorspelling in te sturen.

uitslag40

De juiste voorspelling was:
1-2-1-X-1-X

Ondanks dat het etentje bij Chique & Simpel dus niet gevallen is, hebben we een schrale troost. Morgen verschijnt er weer een nieuwe Toto. Dan met vijf wedstrijden én twee derby’s. Mooier kan bijna niet.

CS-logoChique & Simpel bevindt zich in een historisch pand in Lisse met een chique uitstraling aan de buitenkant en een moderne inrichting binnen. Bij Chique & Simpel kun je genieten van a la carte gerechten, een 3, 4, of 5 gangen surprise-menu, eventueel gecombineerd met een bijpassend wijnarrangement, waarbij er zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met uw wensen.


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 10 sept.
Oefenduels
Rijnsburgse Boys4-2VVSB
Noordwijk3-1SJC
Katwijk8-2DEM
Hillegom5-1Kagia
Za. 14 sept.
Noordwijk5-1ASWH
Excelsior Maassluis1-4Katwijk
Barendrecht0-2FC Lisse
Ter Leede3-2Hoek
FC 's-Gravenzande0-1FC Rijnvogels
Quick Boys 0-2Kozakken Boys
IJsselmeervogels1-1Rijnsburgse Boys
Districtsbeker
Valken' 683-3Forum Sport
VVSB (zat.)1-3Zevenhoven
Legmeervogels3-5Kagia
Van Nispen (zat.)2-3Zandvoort
Warmunda3-5KSD-Marine
Zo. 15 sept.
HBS1-0SJC
Districtsbeker
Hillegom2-4HBC
ROAC0-0Foreholte
Teylingen0-2VUC
Van Nispen (zon.)3-1REMO