Is iedereen weer een beetje bijgekomen van het mooie voetbalweekend? Want dat was het. Mooie derby’s werden uitgevochten op de zonovergoten velden en de meeste ploegen uit de streek deden goede zaken. Ook veel bezoekers van VIDB deden weer mee aan onze wekelijkse Toto en dat bleek niet gemakkelijk.

Op een paar mensen na zag niemand de eerste nederlaag van Katwijk aankomen. Op het vernieuwde sportpark van Noordwijk was de ploeg van Dogan Corneille met 2-1 te sterk. We moeten jullie daarom ook teleurstellen: de Toto is niet gevallen.

De juiste voorspelling was:
1 – 2 – 1 – 1 – 2 – 2

UITSLAG10

Dit heeft tot gevolg dat jullie morgen weer tegen elkaar kunnen strijden. Morgenavond verschijnt er een kersverse Toto met vijf wedstrijden. Houd onze site, app, Facebook-, Twitter- en Instagram-account morgen dus in de gaten!

Restaurant Lekker in Noordwijk heeft een sterk gevarieerde samengestelde kaart. Hieruit zal het voor u moeilijk kiezen zijn en daarom biedt Lekker u ook de gelegenheid voor een ‘shared dining’ te kiezen. Hiermee geeft Lekker u de optie om meerdere gerechten te combineren tot één smaaksensatie. Dit in combinatie met een rijke wijnkaart met vele open wijnen en een trendy en sfeervolle ambiance, staat garant voor een smakelijk avondje tafelen. Voor een aperitief bent u ook welkom in de lounge bar.

vanduynvandergeer

POPULAIRE BERICHTEN