Iedereen is weer een beetje bijgekomen van het mooie voetbalweekend en dat betekent dat we de balans van de Toto ook weer op gaan maken. Zo’n 175 bezoekers van Voetbal in de Bollenstreek wisten via alle mogelijke kanalen de redactie van Toto-formulieren te voorzien.

Maar ook dit keer moeten we melden dat er niemand de Toto goed voorspeld heeft. Bottleneck voor velen was de remise bij de Katwijkse derby tussen FC Rijnvogels en Quick Boys, die in een gelijkspel eindigde.

De goede voorspelling was:
2 – x – 2 – 2 – 2

Niet getreurd! Morgen verschijnt er zoals gewoonlijk weer een nieuwe Toto op deze site. We maken het met vier wedstrijden dan weer wat makkelijker voor jullie, dus doe je best en wie weet ben jij volgende week de winnaar van dat heerlijke Japanse diner. Bij meerdere goede inzendingen verloten we het etentje.

imagesItoshii is een Japanse ‘all you can eat restaurant’, gevestigd aan de Kanaalstraat in Lisse. Het Japans woord ‘itoshii’ betekent ‘geliefd’. Als je van Japans eten houdt of als je het eens wilt proeven, dan zit je bij Itoshii op het goede adres.


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Za. 13 jul.
Oefenwedstrijd
FC Rijnvogels4-0FC Lisse
Za. 20 jul.
Oefenwedstrijd
Katwijk14.30FC Rijnvogels