Het weekend zit er weer op, dus de hoogste tijd om de balans van onze Toto op te maken. Het lijstje kende naast drie competitiewedstrijden voornamelijk bekervoetbal. Zoals iedere dinsdag zijn we weer op zoek gegaan naar goede voorspellingen. Is het etentje bij Het Wapen van Kattuk gevallen?

Ondanks dat Katwijk en Noordwijk na strafschoppen de volgende ronde van de Districtsbeker haalden, staat er in onze Toto dat beide ploegen gelijk hebben gespeeld. Zoals eerder vermeld is de stand in bekerwedstrijden na 90 minuten bepalend. Bij Katwijk – FC Rijnvogels gaf het scorebord na de reguliere speeltijd een stand van 2-2 aan. Op de Duinwetering stokte de teller bij 4-4. In de penaltyseries bleken Katwijk en Noordwijk de zenuwen net iets beter onder controle te hebben.

Kagia speelde in de herkansing tegen Floreant. Eerder dit seizoen kwamen beide ploegen elkaar ook al in competitieverband  tegen, maar destijds bracht Floreant-trainer Leen van Steensel zichzelf zeven minuten voor tijd in. Volgens de regels van de KNVB mag dit niet. Kagia meldde dit bij de voetbalbond en werd uiteindelijk in het gelijk gesteld. De Lisserbroekers grepen deze tweede kans met beide handen aan en zegevierden met 5-3.

Goede zaken
Naast Kagia kwamen ook Van Nispen en Teylingen in actie voor de competitie. Beide ploegen deden uitstekende zaken. De 5-0 uitslag doet vermoeden dat Teylingen een “walk-over” beleefde tegen MMO. Schijn bedriegt. Voor de pauze had de ploeg van Laurens Mouter de nodige moeite met de ploeg uit Hoogmade. Na de thee ontpopte Dorus van der Voort zich als verlosser op de Roodemolen. Van Nispen kent een grote ziekenboeg, maar trainer René Ras wist de puzzel uiteindelijk compleet te krijgen. De Zilkers wonnen met 1-2 van Altior.

uitslag47
De juiste voorspelling was:
X – X – 1 – 1 – 2 – 1

De vraag is natuurlijk. Is de Toto gevallen? Twee deelnemers slaagden erin de juiste combinatie in te sturen. Robert van der Putten en Van Nispen-speler Jelle Vleugel hadden het bij het rechte eind. Voor Vleugel is het uiteindelijk een prima weekend geweest. De notaris trok de middenvelder uit de bak met lootjes. Gefeliciteerd!

Morgenavond verschijnt er natuurlijk weer een nieuwe Toto op onze site!

imagesEeterij Het Wapen van Kattuk is het ideale restaurant na een strandwandeling of een dagje winkelen. Een lekker avondje uit met z’n tweeën of met een gezelschap; genieten van een heerlijk diner. Het Wapen van Kattuk ligt in het centrum van Katwijk aan Zee, pal achter de boulevard.


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 10 sept.
Oefenduels
Rijnsburgse Boys4-2VVSB
Noordwijk3-1SJC
Katwijk8-2DEM
Hillegom5-1Kagia
Za. 14 sept.
Noordwijk5-1ASWH
Excelsior Maassluis1-4Katwijk
Barendrecht0-2FC Lisse
Ter Leede3-2Hoek
FC 's-Gravenzande0-1FC Rijnvogels
Quick Boys 0-2Kozakken Boys
IJsselmeervogels1-1Rijnsburgse Boys
Districtsbeker
Valken' 683-3Forum Sport
VVSB (zat.)1-3Zevenhoven
Legmeervogels3-5Kagia
Van Nispen (zat.)2-3Zandvoort
Warmunda3-5KSD-Marine
Zo. 15 sept.
HBS1-0SJC
Districtsbeker
Hillegom2-4HBC
ROAC0-0Foreholte
Teylingen0-2VUC
Van Nispen (zon.)3-1REMO