Het heerlijk avondje ligt, evenals het voetbalweekend, weer achter ons. Hoogste tijd om de balans op te maken. De uitslag van de Toto is altijd iets waar veel mensen met smart op zitten te wachten. Is het diner gevallen en zo ja, wie is dan de gelukkige winnaar? Op het spel stond nog steeds het etentje bij Chique en Simpel in Lisse.

Katwijk deed in eigen huis goede zaken tegen Barendrecht. De oranjehemden begonnen furieus aan het duel en kwamen door twee snelle goals van Marciano Mengerink al binnen tien minuten op voorsprong. Na de thee waren de kaarten anders geschud en gingen de Barendrechters alles of niets spelen. Het werd niets. Daarmee bewees de ploeg van Dick Schreuder de deelnemers van de Toto een goede dienst met de driepunter.

Opnieuw mis
De 3-1 nederlaag van VVSB vorige week bij AFC moest een incident zijn, maar in eigen huis ging het dit weekend tegen JVC Cuijk opnieuw mis. Ondanks dat trainer Wilfred van Leeuwen na afloop opmerkte dat het een typische 0-0 wedstrijd was, namen de bezoekers de volle buit mee naar Noord-Brabant: 0-1.

SV Hillegom mocht zich in de derby tegen Foreholte gelukkig prijzen met een overwinning. De ploeg van Bas Naber zegevierde met 2-0. De wind drukte in negatieve zin een aardige stempel op het duel en de coach keek daarom na afloop al meteen uit naar het onderlinge treffen in mei.
UITSLAG49De juiste voorspelling was:
1 – 2 – 2 – 1 – 2

Zoals iedere week zijn we weer aangekomen bij de vraag der vragen. Is de Toto gevallen? Deze keer kunnen we goed nieuws brengen. Koos Bekooij wist alle wedstrijden goed te voorspellen. Hij mag lekker gaan dineren bij Chique & Simpel. Een laat Sinterklaascadeautje. Gefeliciteerd!

Morgen verschijnt er natuurlijk weer een nieuwe Toto op deze site. We beginnen dan weer met zes duels.

CS-logoChique & Simpel bevindt zich in een historisch pand in Lisse met een chique uitstraling aan de buitenkant en een moderne inrichting binnen. Bij Chique & Simpel kun je genieten van a la carte gerechten, een 3, 4, of 5 gangen surprise-menu, eventueel gecombineerd met een bijpassend wijnarrangement, waarbij er zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met uw wensen.


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Din. 15 okt.
Oefenwedstrijden
FC Lisse 1-1Quick Boys
Don. 17 okt.
VVSB1-0RKVV DEM
Zat. 19 okt.
Docos 14.30Kagia
Van Nispen (zat.) 14.30Soccer Boys
Valken'68 14.30RCL
VVSB (zat.) 14.30 FC VVC
FC Boshuizen 14.30Warmunda
Zon. 13 okt.
SDO14.00SJC
Forholte 14.00VV Wilhelmus
Hillegom 14.00HMSH
Teylingen 14.00HVV
VVH/Velserbroek 14.00Van Nispen (zon.)