RKAVV Volendam – Quick Boys  0 – 3
De ploeg van Ted Verdonkschot kende een uitstekende start van de tweede seizoenshelft. De eindstand van 0 – 3 stond in de 28e minuut al op het scorebord. Jaap van Duijn opende in 9e minuut de score. De marge werd door Tommy Bekooij verdubbeld in de 24e minuut. De rust- en dus tevens eindstand werd bepaald door wederom Jaap van Duijn (28.). De Katwijkers lieten door de overwinning Ajax achter zich op de ranglijst dat verloor en houden koploper Sparta Nijkerk in het vizier dat wel won. Het verschil blijft 7 punten.

Scoreverloop
9. 0 – 1 Jaap van Duijn, 24. 0 – 2 Tommy Bekooij, 28.  0 – 3 Jaap van Duijn

Check hier de stand en andere uitslagen in de Hoofdklasse A

FC Rijnvogels – DSO  2 -0
De ploeg van Hein van Heek gaat ook in 2014 door waar het in 2013 mee geëindigd is. Op de Kooltuin opende Martin Onderwater de score in de 12e minuut. Het was nog even billenknijpen voor de Kooltuinstrijders want pas toen Robbert ‘Faler’ van Delft in de 90e minuut de 2 – 0 binnenschoot, waren de punten binnen. Door de overwinning behoudt FC Rijnvogels een voorsprong van 10 punten op nummer twee Swift dat ook won.

12. 1 – 0 Martin Onderwater, 90. 2 – 0 Van Delft

Check hier de stand en overige uitslagen in de Eerste Klasse B

Be Fair – Valken ’68  0 – 3
Valken ’68 kende een uitstekende start van de tweede seizoenshelft. De overwinning op Be Fair dat tweede staat op de ranglijst was niet alleen knap maar ook erg belangrijk in de strijd om de tweede perioden. De ploeg van Andries Wendt ging met 0 – 1 rusten door een goal van Sven Boonstoppel. Na rust was het twee keer Rens van Klaveren die zeer belangrijke overwinning veilig stelde.

0 – 1 Boonstoppel, 0 – 2 Van Klaveren, 0 – 3 Van Klaveren

Check hier de stand en overige uitslagen in de Tweede Klasse C

DWO – VV Kagia  1 – 1
De ploeg uit Lisserbroek ging op bezoek bij koploper DWO. Een cruciaal duel voor de mannen van Jerry Ubink in de strijd om het kampioenschap. De ploeg bleek uiteindelijk steken op een gelijkspel, waarmee de achterstand op de koploper 9 punten blijft.