Justin Valk speelt volgend seizoen niet meer in het geelblauw van FC Lisse. De verdediger annex middenvelder heeft besloten de fusieclub te verlaten. Valk komt dit seizoen nauwelijks aan spelen toe. 

Valk speelde zeven jaar in de jeugdopleiding van Ajax. Na zijn vertrek op de Toekomst besloot Valk te stoppen met voetballen op niveau. Hij ging met vrienden spelen bij Hellas Sport en vervolgens bij KFC. Bij de club uit Koog aan de Zaan speurde Lisse hem vervolgens in de zomer van 2012 op.

Voorkeur aan anderen
De voormalig Ajacied speelde geregeld centraal achterin met Tom Zoontjes, maar zag door de komst van Robert van Boxel anderhalf jaar geleden zijn kansen op speeltijd slinken. Op het middenveld waar hij ook goed uit de voeten kan, gaf Robbert de Ruiter eveneens de voorkeur aan anderen. Valk speelde in januari nog wel een sterke wedstrijd op bezoek bij VVOG, een wedstrijd die met 2-0 verloren ging.

Valk kwam in vijf seizoenen in totaal tot 87 duels voor FC Lisse. Het is nog niet bekend waar hij zijn carrière voortzet.

Foto: Hubert Habers

POPULAIRE BERICHTEN