Na twee nederlagen op rij pikte Valken ’68 de draad weer op. De Valkenburgers beslechten de uitwedstrijd tegen VUC (1-2) in hun voordeel en stegen daardoor naar de vierde plaats. Zeges waren er ook voor Foreholte, VVSB zat. en Teylingen.

Na twee nederlagen op vreemde bodem boekte Foreholte op de eigen Elsgeest een belangrijke overwinning. Legmeervogels werd door een uitstekend fase na rust met 3-1 verslagen. Rick Brabander (twee goals) en Sam Lemmers braken toen de ban, waarna de bezoekers in de blessuretijd nog een eretreffer op het bord brachten.

VVSB wint voor eigen publiek, Van Nispen onderuit
De zaterdagtak van VVSB pakte na twee nederlagen weer eens drie punten. Lugdunum werd op de Boekhorst met 3-1 verslagen. Competitiegenoot Van Nispen kon het helaas niet bolwerken tegen RKDES en verloor met 0-3.

Teylingen wint derby, Warmunda nipt onderuit
In 4A werd het streektreffen tussen SJC zat. en Teylingen beslist in het voordeel van de Sassenheimers: 0-1. Dani Hoogkamer maakte op slag van rust de enige goal van de wedstrijd. Dezelfde uitslag kwam ook op het bord bij Warmunda – SJZ.

Eerste Klasse

VUC – Valken ’68 1-2 (0-1)
Goals: Marc Langeveld, Huig van Duijn

Tweede Klasse

Foreholte – Legmeervogels 3-1 (0-0)
Goals: Rick Brabander (2), Sem Lemmers

*FC Aalsmeer – Kagia (3-1) kwam al in een apart stukje aan bod. Klik daarvoor hier

Warmunda – SJZ 0-1 (0-1)

Check ook: Van der Plas op zijn plek bij Valken ’68: ‘Het hoofdtrainerschap bevalt me goed’